Fitness Awards 2020

Απονεμήθηκαν τα Fitness Awards 2020, τα βραβεία που επιβραβεύουν την καινοτομία σε προϊόντα και υπηρεσίες στον χώρο του fitness.

Υπό το φως του αττικού ουρανού εκπρόσωποι των εταιρειών που διακρίθηκαν στα Fitness Awards 2020 παρέλαβαν τα βραβεία τους σε μια βραδιά όπου η αγάπη για καινοτόμα - ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες σχετικά με την εκγύμναση έλαμψε.

Τα βραβεία διοργανώθηκαν για 1η χρονιά από την Boussias Communications και ανέδειξαν καινοτόμες πρακτικές σε υπηρεσίες ή προϊόντα που αφορούν γυμναστήρια, εναλλακτικούς χώρους εκγύμνασης, εξοπλισμό, συμπληρώματα και ρουχισμό γυμναστικής. Επίσης, υποψηφιότητες κατέθεσαν εταιρείες που διοργανώνουν events στον ευρύτερο χώρο της εκγύμνασης, fitness groups, όπως επίσης και fitness influencers.

Την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου στο House124, στο Χαλάνδρι, στελέχη εταιριών που δραστηριοποιούνται στον χώρο του fitness, φωτογραφήθηκαν και έδωσαν το δικό τους μήνυμα ότι η εξωστρέφεια, οι καινοτόμες ιδέες καθώς και η εκμετάλλευση της εμπειρία στον χώρο του της εκγύμνασης, -είναι τα βασικά εργαλεία που έχουν για να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες που επιτάσσει η σημερινή εποχή.

Συγχαρητήριο μήνυμα μέσα από το οποίο τόνισε ότι η φιλοσοφία της αριστείας οδηγεί στη συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχονται προς τους πελάτες και στην επιχειρηματική αποτελεσματικότητα, έστειλε ο Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής των Fitness Awards 2020, Dr Γιώργος Τζέτζης, Καθηγητής του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα o Dr Γιώργος Τζέτζης ανέφερε: «Η εταιρεία επιχειρηματικής επικοινωνίας Boussias Communications με μεγάλη εμπειρία στη διοργάνωση επιτυχημένων θεσμών βραβείων εμπνεύστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη διοργάνωση των βραβείων Fitness Awards. Παρά τις αντίξοες και πρωτόγνωρες συνθήκες λόγω της παγκόσμιας πανδημίας έφτασε η στιγμή της ανάδειξης και βράβευσης των επιχειρηματικών και επαγγελματικών δραστηριοτήτων των ανθρώπων του Fitness ενός χώρου που επηρεάστηκε σημαντικά. Ο θεσμός της βράβευσης καλλιεργεί υγιή πρότυπα ανάπτυξης, καλλιεργεί τη φιλοσοφία της αριστείας και συμβάλλει στην οικονομική ανάπτυξη. Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους υποψήφιους για την ανάδειξη του εξαιρετικού τους έργου καθώς και τους βραβευθέντες για τη σημαντική τους επιτυχία. Εύχομαι η διοργάνωση αυτή να είναι το εφαλτήριο για την επανεκκίνηση της οικονομικής δραστηριότητας της βιομηχανίας του fitness».

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Γυμναστηρίων Ελλάδος, κ. Γιάννης Γκόβας τίμησε την εκδήλωση με την παρουσία του και επισήμανε: «Ο θεσμός των βραβείων θα συμβάλλει στην ανάδειξη του κλάδου πολυδιάστατα, θα δώσει στους επαγγελματίες της άσκησης τη δυνατότητα να προβάλουν καλές πρακτικές και καινοτόμες ιδέες, προγράμματα και υπηρεσίες που προσελκύουν τον κόσμο να κατανοήσει την αξία της άσκησης και ταυτόχρονα περνάει ένα μήνυμα προς την κοινωνία ότι ο κλάδος ψάχνεται εξελίσσεται και έτσι ανακτάτε και η σχέση εμπιστοσύνης με τον κόσμο. Ο υγιής ανταγωνισμός μόνο καλό μπορεί να προσφέρει στο κλάδο».

Μεγάλοι νικητές των Grand βραβείων της φετινής διοργάνωσης ήταν η AlterLife, η οποία κέρδισε τον τίτλο «Fitness Company of the Year» και η Matrix, η οποία κέρδισε τον τίτλο «Fitness Brand of the Year».

Τα βραβεία διεξήχθησαν υπό την αιγίδα των ΠΑ.ΣΥ.ΓΥ. (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Γυμναστηρίων) και Σ.Ι.Γ.Α. (Σύλλογος Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής). Χορηγοί επικοινωνίας των Fitness Awards 2020 ήταν οι Oneman, Ionion FM, Athletics Sports Magazine, runningnews.gr, runster.gr, fitnesspulse.gr, trinews.gr και WeFit.

Χορηγοί του event φωτογράφισης των Fitness Awards ήταν οι Arla Protein, Matrix και Sustenium. Στο site https://www.fitnessawards.gr/ μπορείτε να δείτε τον πίνακα των νικητών, καθώς επίσης φωτογραφίες της βραδιάς.