Πακέτα Διατροφής

Είτε γυμνάζεσαι είτε όχι, ο σωστός τρόπος διατροφής είναι το Α και το Ω για να διατηρείς υγιές το σώμα αλλά και το πνεύμα σου. Ακόμα και αν δεν είσαι μέλος του γυμναστηρίου μας, το Homefitness.gr σου δίνει τη δυνατότητα να απευθυνθείς στη διατροφολόγο μας, παρέχοντάς σου επιστημονικά τεκμηριωμένη διατροφή, με το χαμηλότερο κόστος της αγοράς.
To πρόγραμμα διατροφής που θα σου προτείνουμε, θα είναι απόλυτα βασισμένο στις δικές σου ανάγκες, κατόπιν προσωπικής φόρμας που θα κληθείς να συμπληρώσεις. Δεν πρόκειται για πατενταρισμένες δίαιτες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Για εμάς είσαι μοναδικός και το ίδιο θα είναι και το πρόγραμμα διατροφής σου.

01
Easy 1 – δίαιτα και διατροφή για χάσιμο κιλών

THE EASY 1

Χάσε μέχρι 5 κιλά καθαρού λίπους, με ένα μήνα διατροφή. Ανάλογα με τα προσωπικά σου χαρακτηριστικά και συνδυαστικά με άσκηση, μπορείς να επιτύχεις θεαματική βελτίωση της γραμμής σου, αποκτώντας ταυτόχρονα ένα αίσθημα υγείας και ευεξίας!

ΚΟΣΤΟΣ 25€
02
2toGo - δίαιτα και διατροφή για χάσιμο κιλών και λίπους

2 to Go

Με δύο μήνες διατροφή και συνδυάζοντας τη με άσκηση, μπορείς να διπλασιάσεις το καλό αποτέλεσμα και να αλλάξεις το σώμα σου τόσο που να μην το πιστεύεις ούτε εσύ. Με υπευθυνότητα κι επαγγελματισμό , που θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις αυτό σου το επίτευγμα για όσο καιρό εσύ θέλεις, και το βασικότερο… παραμένοντας πάντα υγιής!

ΚΟΣΤΟΣ 50€
03
Your Way – online δίαιτα και διατροφή για χάσιμο κιλών και λίπους

Your Way

Εάν οι ανάγκες σου δεν επιτρέπουν να πετύχεις τον επιθυμητό στόχο μέσα σε δυο μήνες, εάν αναζητάς μια πιο μακροπρόθεσμη αντιμετώπιση και διατροφική εκπαίδευση, επικοινώνησε μαζί μας και κατόπιν συνεννόησης με τη διαιτολόγο μας, θα βρούμε τον πιο αποτελεσματικό και οικονομικό τρόπο μαζί.

Επιλέξτε την συνδρομή που σας ταιριάζει

* Στόχος του κάθε προγράμματος είναι να πετύχεις αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι με σωστό και επιστημονικά τεκμηριωμένο τρόπο. Γι’ αυτό το λόγο, πριν γραφτείς σε κάποιο από τα πακέτα διατροφής, είναι αναγκαίο να συμφωνήσει η Διατροφολόγος μας ότι ο στόχος σου είναι ρεαλιστικός και πραγματοποιήσιμος μέσα στα παραπάνω πλαίσια.