Ποιοί είμαστε

Online μάθημα γυμναστικής στο σπίτι, Yoga, Pilates, Zumba, Tae Bo, BodyArt, καύσης λίπους, ενδυνάμωσης, γράμμωσης

Είμαστε η Ηλιάννα, ο Παντελής, η Στέλλα, ο Βαγγέλης, η Γεωργία, o Jose, η Κρυσταλλία, ο Σπύρος, η Φανή, η Άντζελα, η Μαρία, η Τζώρτζια, η Μαίρη και η Κατερίνα. Έχουμε πάθος με τη γυμναστική και την ευεξία. Αυτό το πάθος μας, θέλουμε να το μοιραστούμε με όσους έχουν την διάθεση να γυμναστούν αλλά είτε δεν έχουν το χρόνο, είτε δεν θέλουν να γραφτούν σε κάποιο γυμναστήριο ή ακόμη δεν έχουν την οικονομική άνεση να το κάνουν.

Το Homefitness.gr είναι το Νο1 on line γυμναστήριο στην Ελλάδα, που έχει την δυνατότητα να σου προσφέρει ολοκληρωμένη προπόνηση. Τώρα μπορείς να κάνεις πραγματική γυμναστική, με ελάχιστο ή καθόλου εξοπλισμό, με απτά αποτελέσματα στην εμφάνιση και τη διάθεσή σου. Και όλα αυτά, από το χώρο σου. Όποια ημέρα και ώρα σε εξυπηρετεί, ότι είδους άσκηση προτιμάς , πάντα με καθοδήγηση από τους γυμναστές μας και με ελάχιστο κόστος (από 32€/έτος). Φαντάσου οποιαδήποτε παροχή είχες στο γυμναστήριο, να την έχεις στο σπίτι σου. Όλα αυτά, 24 ώρες το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα, 365 μέρες το χρόνο.

Επίσης, τα μέλη που το επιθυμούν, θα μπορούν να συμβουλεύονται τη διαιτολόγο μας για τη διατροφή τους, και να λαμβάνουν την προσωπική τους δίαιτα, κατόπιν ηλεκτρονικής επικοινωνίας.

Τέλος, υπάρχουν άρθρα ιατρών, διατροφικές συμβουλές και κείμενα σχετικά με την υγεία, την ομορφιά και την ευεξία, τα οποία θα ανανεώνονται συνεχώς ώστε να ενημερώνεσαι άμεσα για οτιδήποτε νέο μπορεί να σε ενδιαφέρει.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Ως εγγεγραμμένο μέλος μας, μπορείς να έχεις πρόσβαση σε μια σειρά από υπηρεσίες. Ξεκινώντας από μια καταγραφή της λίστας με τα προσωπικά σου στοιχεία (φύλο, βάρος, ύψος, ηλικία, πιθανά προβλήματα υγείας), τι εξοπλισμό διαθέτεις στο σπίτι σου (πχ. καθόλου εξοπλισμό, λάστιχα αντίστασης, αλτήρες ή ακόμη και bosu, trx κ.α) κι επιλέγοντας ο ίδιος τον προσωπικό σου στόχο για το επόμενο διάστημα (πχ. χάσιμο κιλών, χάσιμο πόντων από τους μηρούς, τόνωση, ευεξία, διασκέδαση) μας δίνεις τις απαραίτητες πληροφορίες για να μπορέσουμε να σου παρέχουμε το καλύτερο δυνατό πρόγραμμα γυμναστικής. Το πρόγραμμα αυτό θα διαθέτει μια τεράστια ποικιλία ασκήσεων (ανάλογα με το στόχο σου), σε διάφορους συνδυασμούς, από τα παρακάτω:

 • 35-45 λεπτο πρόγραμμα PILATES
 • 35-45 λεπτο πρόγραμμα YOGA
 • 35-45 λεπτο πρόγραμμα CARIBBEAN BEAT
 • 20-35 λεπτο πρόγραμμα FAT BURNING
 • 20-35 λεπτο πρόγραμμα POWER BODY
 • 35-45 λεπτο πρόγραμμα ART FITNESS
 • 35-45 λεπτο πρόγραμμα TAE BO
 • 10-50 λεπτο πρόγραμμα PERSONAL TRAINING

Όλα τα προγράμματα ανανεώνονται κάθε εβδομάδα όπως ακριβώς στα γυμναστήρια, ώστε να μην πλήττεις αλλά και να έχει η άσκηση σου το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ανά πάσα στιγμή, με την αλλαγή των στοιχείων σου, που έχουν μεταβληθεί για οποιοδήποτε λόγο (πχ. έφτασες στο επιθυμητό βάρος, απέκτησες νέο εξοπλισμό γυμναστικής, κτλ) και πατώντας απλά ένα κουμπί, μπορείς να έχεις νέο πρόγραμμα γυμναστικής, προσαρμοσμένο στα νέα δεδομένα που εσύ έχεις ορίσει.

Το πρόγραμμα ασκήσεων είναι προαιρετικό και αποστέλλεται για το δικό σου μέγιστο αποτέλεσμα. Εάν, παρ’ όλα αυτά, δεν επιθυμείς να ακολουθήσεις το πρόγραμμα που σου προτείνει η ομάδα των γυμναστών μας, μπορείς να παρακολουθείς οποιαδήποτε μάθηματα γυμναστικής θελήσεις, όσες φορές την εβδομάδα σε βολεύει και με κόστος που μπορείς να προσαρμόσεις στις δυνατότητές σου.Επιπλέον ,όσο κι αν γυμναζόμαστε, γνωρίζουμε ότι δεν θα μπορούμε να έχουμε το μέγιστο αποτέλεσμα εάν δεν τρεφόμαστε σωστά.

Γι’ αυτό το λόγο, μπορείς, μέσω ελάχιστης συνδρομής και κατόπιν ολοκληρωμένου ερωτηματολογίου που θα συμπληρώνεις , να συνομιλείς ηλεκτρονικά (e-mail) με την διατροφολόγο μας ώστε να σου παρέχεται δίαιτα-διατροφή αποκλειστικά στα μέτρα και στις ανάγκες σου.

Τέλος, ως χρήστης μας, μπορείς να βλέπεις ανά πάσα στιγμή, το δείκτη μάζας του σώματός σου, πόσες θερμίδες χρειάζεσαι ημερησίως, καθώς και το ιδανικό σου βάρος. Μ' αυτόν τον τρόπο μπορείς να βλέπεις την πορεία σου στο πέρασμα του χρόνου.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζεται κάτι αντίστοιχο στην Ελλάδα. Μέχρι τώρα, όποιος ήθελε να δει επαγγελματικά βίντεο γυμναστικής έπρεπε να προστρέξει σε διάσπαρτα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο ή να ψάξει αντίστοιχα sites του εξωτερικού, στην Αγγλική γλώσσα και με υψηλό κόστος.

Η συγκεκριμένη ιδέα έχει τις εξής καινοτομίες:

 1. Είναι η πρώτη φορά που παρέχονται εξειδικευμένα πακέτα γυμναστικής για τον καθένα ξεχωριστά, ανάλογα με τις ανάγκες του.
 2. Επιτέλους, παρουσιάζονται ολοκληρωμένα μαθήματα (αυτά που στα γυμναστήρια ονομάζονται ομαδικά προγράμματα) Yoga, Pilates, Tae Bo, Caribbean Beat, Fat Burning, Power Body, Art Fitness με κανονικά 20-45λεπτα βίντεο, ακριβώς όπως θα τα έκανε κάποιος στο γυμναστήριο, από έμπειρους, διπλωματούχους γυμναστές.
 3. Τα παραπάνω προγράμματα θα ανανεώνονται κάθε εβδομάδα, ώστε να υπάρχει πραγματική ροή και εξέλιξη στον αθλούμενο.
 4. Είναι η πρώτη φορά που τα βίντεο θα είναι άκρως επαγγελματικά, από πολύ έμπειρους οπερατέρ και μοντέρ, σε HD εικόνα και άριστο ήχο.
 5. Πέρα από το pc ή το laptop, όλα τα βίντεο είναι διαθέσιμα και άκρως λειτουργικά σε tablet, σε smartphone καθώς και σε smart TV.
 6. Στην πορεία του χρόνου, υπάρχει η θέληση να ενταχθούν ενότητες περισσότερο εξειδικευμένες, όπως γυμναστική για ΑΜΕΑ, για μητέρες με τα παιδιά τους, για ζευγάρια, κ.α
 7. Πρόθεση μας επίσης είναι να υπάρξει 1 ώρα την ημέρα livestreaming γυμναστικής. Κοινώς, 1ώρα live πρόγραμμα την ημέρα, για αυτούς που θέλουν να αθλούνται ζωντανά.
 8. ΤΕΛΟΣ στις δικαιολογίες του τύπου “δεν προλαβαίνω”, “δεν έχω κοντά γυμναστήριο”, “δεν έχω την οικονομική άνεση”. Κάνε click τώρα και…καλωσήρθες στο προσωπικό σου γυμναστήριο, καλωσήρθες στο www.homefitness.gr!